Centre Guia amb assistència a la IACAPAP Paris 2012

iacapap psicologia psiquiatriaA la recerca de novetats, a finals de Juliol es va celebrar a Paris la 20th International Association for Child and Adolescent Psychiatry and Allied Professions, on s'han tractat temes tan interessants com l‛autisme infantil, el TDAH, l’ansietat, la depressió, així com també el darrers avenços farmacològics i terapèutics.

Una de les darreres aportacions és el tractament de la irritabilitat en nens i adolescents; fins ara entre la línia de la depressió, sovint és el símptoma més conegut i representatiu a diferència de l’adult, a qui apareixeria en forma de passivitat o anhedonia.

Es van desenvolupar noves propostes de diagnòstic per a l'SMD on Kenneth Towbin i col.laboradors del NIMH, principal grup de recerca en el tema, han posat rellevància a tractar aquestes conductes d‘irritabilitat que tant preocupen els pares i alhora desestabilitzen l’entorn familiar.

 

La información proporcionada en esta web, es sólo para su conocimiento general y no es sustitutivo de consejos médicos o profesionales para condiciones médicas específicas. Usted no debe utilizar esta información para diagnosticar o tratar ningún problema de salud o enfermedad sin consultar a un profesional médico.

Web actualitzada el Martes 21 Noviembre 2023, 11:59