Dislèxia i TDAH: saber detectar

dislexia deteccion psicologo barcelonaLa detecció precoç de la Dislèxia i el TDAH en la infància sempre suposa una major possibilitat de recuperació. Els professionals de la salut i de l'educació encara detectem molt més tard el que és adequat tots aquests trastorns. A cada aula de 25 nens és habitual trobar dos o tres nens amb dislèxia i un o dos amb TDAH. La pregunta és: estan identificats?

Aquest mes d'Octubre del 2014 el nostre grup de l'Hospital Quirón - Teknon iniciarà juntament amb la Universitat de Barcelona el primer curs de Detecció dels Trastorns de l'Aprenentatge. És una molt excel·lent oferta per actualitzar els coneixements de detecció des d'una visió multidisciplinar. És un curs universitari de postgrau que es desenvolupa a nivell presencial i on-line.

El nostre objectiu és aconseguir una satisfactòria formació dels principals trastorns del neurodesenvolupament, problemes que condicionen un alt grau de fracàs escolar, trastorns de conducta i baixa autoestima en l'adolescència. Qui vulgui assistir pot contactar amb la Unitat de Paidopsiquiatria (Psiquiatria i Psicologia Infantil i Adolescent Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  ) o amb la Fundació Teknon de l'Hospital Quirón-Teknon.

Dr. Jordi Sasot Llevadot
Psiquiatra Infanto Juvenil
Publicat a la revista Tot Sant Cugat n.1434
2 d'Octubre del 2014

 

La informació proporcionada en aquesta web, es només per el seu coneixement general i no és substitut de consells mèdics o professionals per a condicions mèdiques especifiques. Vostè no ha d’utilitzar aquesta informació per a diagnosticar o tractar cap problema de salud o malaltia sense consultar amb un professional mèdic.

Web actualitzada el dimarts 21 novembre 2023, 11:59